tala_fa'ailoga

tala fou

 

I la tatou sailiga mo le mafanafana sili, e masani ona tatou maua i tatou lava i se sailiga le tumau mo le agamalu, mafanafana ma le taugata.Aua ne'i toe va'ava'ai atu aua o lo'o ia i tatou le vaifofo lelei - o se palanikeke mafiafia mamafa.O lenei foafoaga uiga ese ua tu'ufa'atasia ai aafiaga fa'amalieina o le tufaina o le mamafa ma le fa'alelei matagofie o se lalaga pupuni.Fa'atasi ma i matou a'o matou su'esu'e i mea ofoofogia o lo matou palanikeke mafiafia mamafa.

Fa'amafanafanaga le mafaatusalia ma le tumau:
Leneipalanikeke chunky mamafaua mamanuina e sili atu i ou faamoemoega.O lona mafiafia feololo e mautinoa ai le mafanafana mafanafana ma e lelei atoatoa mo le fa'aoga i totonu ma fafo.Pe o e fa'au'u i luga o le nofoa fa'atasi ma se tusi pe fiafia i se fa'atasiga i fafo, o lenei palanikeke o le a fa'amalieina ma fa'amalieina oe.

O mea e faʻaaogaina i lenei palanikeke mataʻina ua filifilia faʻapitoa e faʻamautinoa ai le faʻamafanafanaga umi.E tusa lava pe fa'aumi le fa'aoga, e le maanuminumi pe mou atu, e fa'afefe ai lona foliga matagofie.O lona pa'i lamolemole o se molimau i le tulaga maualuga, ma a e i ai i ona lima, e te le mana'o e tete'a.

O le Fa'amaneta o le Tufatufaina o Mamafa:
O se tasi o mea iloga o se palanikeke mafiafia mamafa o lona mafai lea e tu'uina atu le mamafa fa'amama fa'amama fa'amama i luga o lou tino.Fa'asoa fa'atasi le mamafa e fa'aosofia ai vaega taua o le mamafa, fa'atupu le fa'amalie ma fa'aitiitia ai le fa'alavelave.E pei o le mauaina o se fusi mafanafana ma le mafanafana e fa'amoeina oe i se tulaga to'afilemu ma fa'aolaina ai le moe filemu.

E le gata i lea, o palanikeke mafiafia mamafa e le na'o i latou e fia malolo.O lenei palanikeke felagolagomai ua faʻaaogaina i vaega eseese, e pei o le puleaina o popolega, togafitiga faʻapitoa ma fesoasoani i tagata e le atoatoa le mafaufau.O le loloto o le faʻamalosia o le atuatuvale na saunia e lenei palanikeke ua viia lautele ona o lona gafatia e faʻafilemu ai le mafaufau ma faʻamalolo le le mautonu.

Fuafuaga lelei mo tulaga uma:
Ua mou atu aso na avea palanikeke ma mea aoga.O le fa'afefiloi ma le fa'amalieina ma le sitaili, o lenei palanikeke mafiafia mamafa o le a fa'amalieina so'o se totonu.E maua i le tele o lanu ma mamanu, e mafai ona faigofie ona e faʻaogaina le matagofie ma le faʻapitoa i totonu o lou nofoaga nofo.

E le gata i lea, o le palanikeke mafiafia mamafa o le fetaui lelei lea i lou tofo i fafo.O lona malamalama lelei e mautinoa ai e le mata'u pe mou atu lona malu i le la, e mafai ai ona e fiafia i ai i le mafanafana le mautonu i luga o lou patio, foga, poʻo le pikiniki.

i le faaiuga:
O se vavega moni, leneipalanikeke chunky mamafatuʻufaʻatasia le sili o lalolagi uma e lua - faʻamafanafanaga ma sitaili.O lona gafatia e tu'uina atu ai le mamafa malu, fa'alelei ma le fa'amalieina o mea e fai ai ma mea e tatau ona i ai mo so'o se tasi o lo'o saili mo se malologa sili.Pe o e su'e e fa'amalie pe a uma se aso umi pe su'e fo'i ni vaifofo i fa'afitauli e feso'ota'i ma popolega, o lenei soa fa'alelei ua e ufiufi.

O lea ia fa'afiafia i le mafanafana matagofie ma le mafanafana o se palanikeke mamafa.Ufi oe i ona lima ma lagona le faʻafefeteina o le atuatuvale, faʻafeiloaʻi se lalolagi o le malolo.Sau e tofo i le togafiti fa'ataulāitu i le aso!


Taimi meli: Iul-24-2023