tala_fa'ailoga

tala fou

O le afifiina o oe lava i se palanikeke mafiafia e mautinoa lava le mafanafana. O le laume'a vaivai ma le mamafa mamafa e maua ai se lagona o le saogalemu ma le mafanafana e faigata ona sasa.palanikeke mafiafiaua avea ma masaniga teuteuga o fale, ma e faigofie ona iloa pe aisea. E le gata latou te faʻaopoopoina se paʻi o le coziness i soʻo se avanoa, ae latou te faʻaaogaina foi se faʻamoemoega aoga, faʻamafanafanaina oe ma mafanafana i na po malulu.

O se tasi o mea e sili ona mata'ina o palanikeke mafiafia o lo latou apili fa'apitoa. O le vulu mafiafia na fa'aaogaina e fai ai nei palanikeke e fa'aopoopoina ai se mea matagofie e te mana'o ai e pa'i ma fa'asusu. Pe e te filifilia se mamanu lalaga uaea masani po'o se lalaga lalaga tele fa'aonaponei, o le fa'aogaina o se palanikeke mafiafia e matua fa'amalieina.

I le faaopoopo atu i la latou faʻaoga faʻapitoa, o palanikeke mafiafia e faia ai se faʻamatalaga matagofie i soʻo se potu. Pe fa'aofuina i luga o le nofoa po'o le fa'afolafola i luga o le moega, o nei palanikeke e fa'aopoopoina ai se pa'i o le tino ma le fiafia va'aia i le avanoa. O la'ei lapo'a lapo'a ma pupuni e maua ai se lagona fa'alelei, fa'alelei e vave fa'amalieina ai se potu.

E le gata i le matagofie, o palanikeke mafiafia e matua aoga foi. O latou mamafa mamafa e maua ai se lagona mafanafana o le saogalemu, lelei mo le faʻapipiʻi i luga ma se tusi lelei poʻo le fiafia i ata tifaga i le fale. O le mafanafana faaopoopo latou te tuʻuina atu e faʻafeiloaʻi faʻapitoa i masina malulu, ma avea ai ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e fausia se siosiomaga faʻalelei, faʻafeiloaʻi fale.

Mo i latou e fiafia i poloketi DIY, o le faia o lau lava palanikeke mafiafia e mafai ona avea ma se taumafaiga tauia ma fiafia. E le mafaitaulia aʻoaʻoga ma faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa mo le fatuina o lau lava palanikeke lalaga chunky, e mafai ai ona e faʻavasegaina le lapopoa, lanu, ma le lanu e fetaui ma lau lava sitaili. E le gata o se galuega malie ma fatufatuaʻi lenei, ae o le taunuuga mulimuli o se palanikeke e tasi-o-a-ituaiga e mafai ona e mitamita e faʻaalia i lou fale.

Pe a tausia se palanikeke mafiafia, e taua le mulimuli i faatonuga a le gaosi oloa ina ia mautinoa e tumau i le tulaga maualuga. O le tele o palanikeke mafiafia e mafai ona fufulu lemu lima pe fufulu fa'ailoga e fa'atumauina ai lo latou malu ma foliga. O le tausiga lelei o le a fesoasoani i lau palanikeke e fa'atumauina lona fa'afiafiaga mo tausaga a sau.

I mea uma, o le apili apalanikeke mafiafiae le mafaafitia. Mai la latou fa'aoga fa'apitoa ma fa'alelei fa'alelei, e o'o atu i lo latou mafanafana fa'atino ma le gafatia fa'a DIY, o nei palanikeke ua avea ma teuteuga fa'apelepele mo le fale. Pe e te faʻatauina se palanikeke ua uma ona fai pe luʻi oe lava e fai se palanikeke, o se palanikeke lapopoa e mautinoa lava e aumaia ai se paʻu o le manaia matagofie i lou fale


Taimi meli: Sep-02-2024